torsdag 10 november 2011

Lite mera höstfärger - more autumn colors

Nu har de flesta vackra löven lämnat sina grenar.

Jag hann fånga lite av dessa färger innan det var för sent, håller med Babak Tafreshi (TWAN grundaren) att hösten är bland det finaste med alla färger och en mörk vacker stjärnhimmel.

Jag och min dotter Maja (namnet skulle ju eventuellt kunna komma från Maya efter en stjärna i Plejaderna ;-))

var ute och fotade de bifogade bilderna. Vi fick höra fasan och rådjur denna kväll och fåglar så klart från Angarnsjöängen, änderna lät precis om i SOS sällskapsresan :-)


Vill passa på att varna för vissa idioter.

I går precis innan jag skulle hoppa på bussen in till Flogging Molly konserten så ringde ett företag som kallade sig för EBG. De hävdade att jag hade gått med på en testperiod (via telefon) i 6mån om en högre Google ranking och ringde och frågade om jag var nöjd. Jag svarade att jag inte visste vad de pratade om. De svarade eftersom att jag inte hade sagt upp avtalet så förbinder jag mig i 24 månader med 950kr i månaden.

MEN de kunde tänka sig att gå med på en deal hör och häpna, jag skulle ENDAST behöva betala för 6 månader och sedan slippa resten.....otroligt bra va???!!

Jag krävde att få höra det inspelade samtalet och prata med deras chef. Han sade samma sak och att jag skulle få samtalet skriftligen med kommande faktura på 24 månader.

Vilka puckon....vilken rolig tillvaro de måste ha som ringer runt bland småföretagare och försöker skrämmas - de måste verkligen vara nöjda med sig själva!


Last autumn colors from Sweden...

2 kommentarer:

Violator sa...

Galet med alla dessa bluff-företag. Det värsta är nästan att de ju måste utbilda de som ringer runt så att de också kommer in i samma sväng.

Man undrar hur mycket pengar de faktiskt får in av företag som går på bluffen.

Skönt drag på konserten igår, det får vi göra om. :)

P-M Hedén sa...

Mycket bra konsert!

Trött på "bluffare", inte första gången jag har varit med om det..och inte sista heller tyvärr.