lördag 17 mars 2012

Showen fortsätter - The show continuesDet blev en liten mini expedition upp i bergen igår. Startade i skymningen med två snöskotrar fullpackade med utrustning och for upp på kalfjället med en fantastisk utsikt. Redan i skymningen kunde vi se norrskenet spela och tidvis så var det helt otroligt! Att se marken lysas upp helt grön söderifrån (!) och skapa sagolika kompositioner är inte något man får uppleva varje dag direkt. Och för att inte tala om i zenit när norrskenet bara exploderade ovan våra huvuden, det gäller verkligen att vara snabb med kameran och exponeringarna då för det går över ganska fort och är väldigt dramatiskt. Och vilket väder, sköna temperaturer och nästan helt klart hela natten, vi kom hem 04.00 och det skall vara klart inatt igen.
Sjukt många bilder att gå igenom, ligger just nu på 225GB med bilder.


A little adventure last night with Babak up in the mountains with snowmobiles, great weather and great aurora it can´t be any better!!!!

3 kommentarer:

Iris sa...

Hej Perran!
Du har fått fantastiska bilder förstår jag. Vi som trott att du drabbats av det hemska vädret som möte Herculusplanet.Önskar dig och Baback fortsatt tur med vädret och fina bilder.Ser fram emot att få se mer och höra om ditt äventyr.
Kram
Iris

Violator sa...

Det där låter hur kul som helst!

Värsta äventyret att dra iväg ut i natten med två fullpackade skotrar.

Hoppas det blir bra även i natt.

Hörs snart. :)

P-M Hedén sa...

Tack för era kommentarer! Mycket moln bortåt Kebnekaise hållet men inte vid Rensjön!
Detta har varit helt fantastiskt!

/P-M